Kontaktne informacije:
Char potovanja

Potovanja za avanturistične duše

Skupaj smo zbrali znanja in dolgoletne izkušnje iz različnih področij turizma z željo, da bi popolnoma zadovoljili potrebe vseh, ki potujejo z nami. Svet je lep in takšnega želimo, da vidite tudi vi!

Vsa naša potovanja so oblikovana in vodena s srcem. Vsako naše potovanje ima svoj izrazit ČAR, kar lahko pripišemo tudi krajem, ki jih obiskujemo. Vse destinacije so skrbno zbrane in vedno pazimo na to, da ne pademo v rutino, ki je v turizmu še kako prisotna. To ubija! Sicer se več zasluži toda popotništvo ni masovni turizem.

Programe s časom izboljšujemo v skladu z mnenji in željami, ki jih po vsakem potovanju dobimo od naših popotnikov. Želimo, da bi z inovativnim turizmom ter osebnim pristopom lahko spreobrnili tudi sociološki ter ekološki negativni vpliv turizma na okolje.

Programi so oblikovani fleksibilno in na način, da dopuščajo vsakemu potniku nekoliko individualizma. Namestitve so popotniške, srednjega ali višjega ranga, prevozi so lokalni oziroma v lastni organizaciji (avtomobili, džipi). Prehrano na poti skrbno izbiramo le najboljše, ker je gastronomska izkušnja del potovanja. Seveda pa ne zanemarjamo “lokalne” izkušnje, ki je prav tako zelo pomembna.

 

In zakaj bi šel na pot z nami?

1. Smo zabavna druščina. Težave rešujemo z nasmehom kar daje težavam poseben čar.

2. Dolgoletne izkušnje pri organizaciji potovanj na različne konce sveta ter izletov po naši domovini.

Naši vodniki so izkušeni. Od poznavanja poti, zgodovine, ljudi, hrane, zabave do svetovanja pri zdravilih, težavah in neprijetnostih.

3. Naša potovanja so celovita.

Morje, hribi, puščava, mesta, igra, žur … Ničesar nikoli ne manjka. Uporabimo različne vrste prevozov za popolno doživetje v državi. “Package” turizma se izogibamo.

4. Visok nadzor nad kvaliteto potovanj:

  • - majhne skupine (od 10 do 20)

  • - best destinacije na best način

  • - organizator potovanj je običajno tudi vodnik, ki program izpelje

  • - najugodnejši letalski poleti v bližini Slovenije

  • - prijateljski in fer odnos v skupini

  • - negativcev na pot ne jemljemo-če se le da!

5. Ugodne cene!

Cenovno smo gotovo med najcenejšimi – preverjeno. Naše cene zajemajo vse stroške na poti (ne kot pri ostalih) in naš cilj je z dobro organizacijo ter skupinskimi popusti vsakemu potniku omogočiti na poti vsaj toliko popustov (v primerjavi s samostojnim potovanjem), kolikor so znašali organizacijski stroški pred potovanjem (250 – 350€).

- vedno “izvohamo” najugodnejše letalske karte

- popusti za člane Čar Kluba Popotnikov

- skupinski popusti na poti

- delitev skupnih stroškov (taxi etc)

6. Elektronska prijava

Dovolj je da nam pošlješ mail in te uvrstimo na našo listo interesentov za določeno potovanje. Ko se nabere dovolj kandidatov te obvestimo o prvem sestanku, predstavitvi s fotografijami…

7. Sestanki potnikov pred odhodom

Svoje sopotnike lahko spoznaš že pred odhodom. Običajno se pred potovanjem dobimo dvakrat tako, da lahko vsak preveri s kom bo potoval v skupini.

8. Zanimivi sopotniki Wink

Lahko se pohvalimo s tem, da z nami potujejo večinoma mladi po srcu (ja, kdaj se sicer kašn izmuzne…) in atmosfera je vedno pozitivna. Velikokrat se je na potovanjih tudi zgodi, da vzplamtijo nove ljubezni med sopotniki. Nekatere cvetijo še danes. No, tega ti seveda ne moremo garantirati, je pa možno da zadene prav tebe!

9. Zadovoljstvo in fešta ob koncu
Dosedanji potniki so bili izredno zadovoljni. Želimo, da ostane tako in stremimo k nasmeškom in solzam ob zaključku potovanja. Ob koncu je vedno fešta. Pogleda se slike, se kaj poje in popije in prijateljstva ostanejo.

10. Partnerji

Char sodeluje z Klubom popotnikov Čar, Društvom za spoznavanje, proučevanje in ohranjanje zapuščine svetovnih kultur GLOBO, turistično agencijo Istranka in ostalimi ponudniki avionskih kart.

11. Dobra prehrana tudi za vegetarijance!!!

Na naših potovanjih zagotavljamo, da se bo dobro godilo tudi vegetarjancem. Je pač vodja poti in organizator tudi vege in ljubitej živali zato dobro poskrbi za vse! Seveda ostali niso nikoli prikrajšani in nabodal, klobas in ostalih mesnih dobrot nikoli ne manjka…Kakor kdo želi!

 

DOBRA DRUŽBA IN DOBRA HRANA JE NAŠ MOTO!

 

Ponudbo avanturističnih potovanj si oglejte na spodnji povezavi.

Ananturistična potovanja