Kontaktne informacije:
Koper 24 – Pobegi

Vabimo vas v prijetno družinsko hišo s tremi različno velikimi apartmaji in dvema sobama. Vsaka soba in apartma ima lasten vhod z lastno pokrito teraso in mizo z dvema stoloma. Na razpolago je vrt z veliko mizo, senčnikom, dvema ležalnikoma in žarom. Na vrtu imamo posajene najrazličnejše začimbe in zelišča, ki so gostom na razpolago. Pred hišo imate na razpolago parkirišče ter možnost garažiranja koles in motorja. Gostom nudimo tudi možnost uporabe pralnice, likalnice in sušilnega stroja. Brezplačno sta na voljo tudi dve kolesi.

Na vašem oddihu bomo z veseljem sprejeli tudi vašega hišnega ljubljenčka (brez doplačila).
Nahajamo se na prijetni lokaciji v neposredni bližini Kopra, le 4 kilometre od morja. V Pobegih je v neposredni bližini pošta, bankomat, trgovina z živili in domača gostilna ter picerija. V bližnji okolici je možnost pohodništva, kolesarjenja in teka po urejenih poteh, kopanje v morju in bazenih, posluževanja urejenih otroških igrišč ter ogledov kulturnih in zgodovinskih znamenitosti v obmorskih mestih Koper, Izola, Portorož in Piran.

 

 

SOBE

Cena v EUR / dan

1 oseba

25

2 osebi

40

3 osebe (dve sobi, predsoba in kopalnica) *

50

4 osebe (dve sobi, predsoba in kopačnica) *

60

APARTMA – MANJŠI

Cena v EUR / dan

1 oseba

28

2 osebi

45

APARTMA – VEČJI

Cena v EUR / dan

1 oseba

30

2 osebi

50

3 osebe (dve sobi, predsoba, kuhinja z jedilnico, kopalnica) *

60

 

 

 

 

 

V ceni je všteto:

Najem apartmaja, posteljnina in brisače.

V apartmaju je na razpolago: hladilnik s skrinjo, steklo-keramični štedilnik z napo in s pečico, kuhinja opremljena s posodo in priborom, kopalnica z wc.jem in s tušem, sušilec za lase, klimatska naprava, garderobno omara in omara za čevlje, LED TV s satelitsko anteno, brezplačen Wi-fi dostop 

 

Doplačila:

 Turistična taksa  – 1,27 EUR/oseba/dan

Turistična taksa (7 – 18 let) – 0,63 EUR/oseba/dan 

Dodatno ležišče – 7 EUR na dan

 

 

Splošni pogoji in navodila za turistične nastanitve

so sestavni del pogodbe oz. ponudbe o rezervaciji nastanitev.