Kontaktne informacije:
Koper 12 – Korte

Opis:

Na istrskem podeželju nad Izolo se nahaja sodobno opremljen hostel. V moderno preurejenih prostorih nekdanje Prve slovenske šole (1907) ponuja vrsto možnosti za aktivno preživljanje počitnic. Klimatizirane sobe, razporejene v sklope štirih letnih časov, in apartma v različnih barvah omogočajo udobno bivanje, primerno vsakemu razpoloženju. Navdušuje z lepimi razgledi na doline, ki se razprostirajo naokrog. Med neokrnjeno naravo in lepimi razgledi so posejani številni kmečki turizmi, ki ponujajo za pokrajino značilno hrano in ostale kulinarične dobrote.
Sobe, pri katerih lahko izbirate med lastnimi ali skupnimi sanitarnimi prostori, so v štirih različnih barvah, od katerih vsaka predstavlja drug letni čas. Lahko se še dodatno razvajate in si privoščite moderno opremljena apartma z jacuzzijem. Brezžični internet je dostopen v vseh sobah, na hodniku pa lahko do interneta dostopate tudi preko razpoložljivih računalnikov. Vse sobe in apartmaji so opremljini s klimatskimi napravami, v apartmaju imate na voljo tudi kabelsko TV.

V hostelski knjižnici si lahko izposodite tudi zanimivo knjigo in ob branju uživate na udobnih ležalnikih, pod senco bogate krošnje kakija.
V prostorih zgradbe se nahaja gostinski obrat s teraso, kjer lahko kadarkoli popijete jutranjo kavo ter ostale tople in hladne napitke. Vsakodnevno ponujamo samopostrezni zajtrk. Ostale obroke pa za večje skupine, ki si jih naročite že ob rezervaciji in to po izjemno ugodnih cenah.

 

cene so v EUR na osebo/dan

MLADINSKI HOTEL

TIPI SOB

SEZONA A

01.09. – 31.05.

SEZONA B

01.06. – 31.08.

 

1/2TWC*

 

22 EUR

 

24 EUR

 

 

1/3TWC*

 

19 EUR

 

23 EUR

 

 

1/4TWC*

 

19 EUR

 

21 EUR

 

 

1/2TWC* common

 

20 EUR

 

22 EUR

 

 

1/3TWC* common

 

19 EUR

 

21 EUR

 

 

1/4TWC* common

 

17 EUR

 

19 EUR

 

 

 

APARTMA

 

1 ali 2 nočitvi

 

3 ali 4 nočitve

 

5 ali več nočitev

 

 

01.01. – 31.12.

 

100 EUR

 

90 EUR

 

80 EUR

 

 

 

 

Popusti:

otroci do 6. let – brezplačno

otroci (7 do 14 let)  -50%

kartica HOSTELLING iNTERNATIONAL: -10%


Doplačila:

turistična taksa: 0,73 EUR/dan; otroci do 14 let: 0,37 EUR/dan

zajtrk: 4 EUR

 

Ugodnosti:

internet, ležalniki in knjižnica.

 

 

Splošni pogoji in navodila za turistične nastanitve

so sestavni del pogodbe oz. ponudbe o rezervaciji nastanitev.