Kontaktne informacije:
SUP – Stand Up Paddle

Morska ekspedicija po Slovenski obali 

»Morsko potovanje« spremlja SUP inštruktor z licenco »Učitelj surfanja 1«, ki poleg pedagoškega prenosa znanja surfanja/SUPanja obvlada tudi prvo pomoč in reševanje iz vode, ki je primerno za stoječe veslanje – SUPanje. Inštruktor govori slovensko, angleško in/ali italijansko. Inštruktor ima seboj na morju tudi mobilni telefon, prav tako tudi 2l vode (za tiste, ki vodo pozabijo vzeti s seboj).

SUP oprema je sestavljena iz napihljivih SUPov, ki so primerni za vodno plovbo. Taki opremi pripada tudi veslo in smerniki.

Vsi prijavljeni dobijo tudi informacije o programu in o primernih oblačilih (sončna očala, kapo, tanko majico z dolgimi rokavi, kremo za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem in po želji tudi plavalna očala ali masko za potapljanje na dah- snorklanje).

 

Lahki 2,5h program

Dobimo se na kopališču Salinera-Strunjan, kjer se vsak spozna s svojim SUPom. 5 minut adaptacije na vodi in že se naša skupinica odpravi mimo strunjanskega školjčišča in kopališča Krka, proti Mesečnemu zalivu, kjer si iz morja med veslanjem ogledamo najvišji flišnati klif na Jadranu z belim Križem na vrhu.

Po 30 minut veslanja smo ravno prav segreti, da je čas za skok v morje in pogled v morsko dno (čas za snorklanje). Tukaj je namreč ena najbolj čistih točk slovenskega morja, kjer se med skalami skrivajo ribe, vidimo lahko kakšnega morskega konjička ali 1m veliko školjko – leščurja.

Veslamo v kristalno čisti vodi, med zasidranimi barkicami proti pomolu pod Belveder, kjer nas čaka senca topolov in segret žar. Priporočeni odhodi v jutranjih ali večernih urah.

 

Intenzivni 4h program

S tokom bo veslanje razmeroma enostavno, a vseeno bomo premagali kar 4,5 km dolgo traso, za katero nas bo pogled proti zdaj že majhnemu Piranu, navdušil s ponosom. Ustavimo se še na najlepšem zalivu Slovenskega morja – Mesečnemu zalivu, kjer si iz morja med veslanjem ogledamo najvišji flišnati klif na Jadranu z belim Križem na vrhu. Čas za skok v morje in pogled v morsko dno (snorklanje).To bo idealno mesto, kjer se med ravnimi skalami skrivajo ribe, vidimo lahko kakšnega morskega konjička ali 1m veliko školjko – leščurja.

Veslamo v kristalno čisti vodi, med zasidranimi barkicami proti pomolu pod Belveder, kjer nas čaka senca topolov in segret žar. Priporočeni odhodi v jutranjih ali večernih urah. 

 

Cenik:

Cena na osebo: 27 EUR za lahki 2,5h program

Cena na osebo: 43 EUR za 4 h program

 

V ceno je vključeno:

  • SUP oprema (sup in veslo)

  • Inštruktor SUPanja z licenco »Učitelj surfanja 1« in/ali »Učitelj supanja 1«

  • reševalna oprema, telefon, voda

  • foto spremljava za slike iz vode in iz SUPa ob koncu izleta

  •  

  • Možnosti: 

Po vašem predlogu izdelamo izlet po naročilu, team bilding na SUPu,

rojstnodnevne zabave, …

  

Splošne informacije:

Za vse, česar v programu ni posebej navedenega, veljajo Splošni pogoji agencije Surfer, Iztok Južnič Zonta s.p., Koper.

Organizator si zaradi nepredvidenih dogodkov, zvišanja cen dobaviteljev ali premajhnega števila prijavljenih

pridružuje pravico do spremembe cene in programa izleta.