Kontaktne informacije:
O Istranki

Primorska, je čudovita pokrajina, polna presenečenj, različnih okusov in seveda dobrot. Staro idejo, kako bi vsaj delček vsega zbrali na enem mestu, smo uresničili v letu 2007. Ustanovili smo podjetje z namenom, da na enem mestu zberemo in ponudimo domače proizvode in produkte, ki so jih ustvarile pridne roke.

 

In tako smo vse dobro, kar ponujajo Istra, Kras in Brkini, zbrali v trgovini in turistični agenciji »Istranka«. Proizvodi na policah, so dar narave, ki so jih pridne roke pripravile na tradicionalen način. Lična embalaža iz naravnih materialov, pa daje prijeten občutek domačnosti. Ponudba je resnično široka: proizvodi iz soli, oljke in oljčna olja, vrhunska vina, različne vrste sadnega žganja in likerjev, sadni kisi, tartufi, suho sadje, zelišča, med in medeni proizvodi, marmelade in še kaj.

 

Za vse, ki bi radi naše kraje spoznali pobližje, pa so pripravljeni različni programi izletov. Organiziramo izlete do naravnih in kulturnih znamenitosti, oglede najboljših vinskih kleti (kantin) in oljarn, oglede obalnih mest, ribje piknike in panoramske vožnje, ribarjenje na barki, izlete s hitrim čolnom ter čudovite panoramske lete nad Obalo in Krasom. Izlete lahko pripravimo tudi povsem vaših željah in potrebah.

 

Raznolika je tudi izbira promocijskih spominkov mesta Koper in Slovenije, kot so majice, kape, keramika, magneti, našitki, nalepke, zastave, kozarci, obeski, svinčniki, žličke, značke, umetnine in drugo. Seveda pa nismo pozabili niti na tipične slovenske izdelke in spominke, kot so idrijska čipka, suha roba, kamnoseški izdelki in druge izdelke domače in umetnostne obrti. Če uživate v svobodi, lahko obalna mesta ali zaledje odkrivate in raziskujete tudi sami. Preprosto, pri nas si izposodite kolo in že začutite veter v laseh. Naša skrb je lahko tudi vaša namestitev na obali. Posredujemo pri ponudbi hotelov, privatnih sob, apartmajev, privatnih sob in študentskih hotelov.

 

Kje nas najdete?

Turistična agencija in trgovina Istranka se nahaja v Kopru, na glavni promenadni ulici le nekaj metrov od morja.
Priporoča se turistična agencija in trgovina ISTRANKA.